top of page

Pijnklachten en Spoed

Tijdens openingstijden

Op maandag tot en met donderdag zijn wij voor pijnklachten en spoedgevallen telefonisch bereikbaar van 08.30u tot 12.30u en van 13.30u tot 17.15u en op vrijdag van 08.30u tot 12.00u op het volgende telefoonnummer: 0493-670002.

 

Wanneer u bij pijnklachten en spoedgevallen voor 10.00u contact met ons opneemt, proberen wij dezelfde dag nog een afspraak voor u in te plannen. Let er op dat wij hierbij niet altijd rekening kunnen houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden of de aanwezigheid van uw eigen tandarts. Het is ons streven dat patiënten met spoedeisende problemen altijd nog dezelfde dag in onze praktijk terecht kunnen.

Buiten openingstijden of op vrijdag na 12.00u

 

We zijn aangesloten bij Tandartsenpost Eindhoven. Zij nemen buiten openingstijden alle spoedeisende zorg over. Wanneer u in de avond, nacht of in het weekend spoedeisende hulp nodig heeft kunt u naar hen bellen: 040 - 311 19 15. Let wel dat dit telefoonnummer alleen bestemd is voor zeer acute pijnklachten en spoedgevallen die niet kunnen wachten. Denk hierbij aan een nabloeding of ongevallen waarbij tanden of kiezen beschadigd, uitgevallen of uitgeslagen zijn of een dikke wang met koorts (meer dan 38 ⁰C). Alle informatie over Tandartsenpost Eindhoven vindt u hier.

Let op dat u de behandeling daar direct per pin of creditcard dient te betalen.

Tand eruit Tand erin.jpg
bottom of page