top of page

Tarieven

De factuur van uw behandeling is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die wij hebben uitgevoerd tijdens uw behandeling. Elke verrichting is omschreven met een code en elke code is gekoppeld aan een tarief. Dit tarief wordt vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit.

Klik op het PDF icoon hieronder om de volledige tarievenlijst van 2024 in te zien.

Iedere tandheelkundige behandeling is uniek, want ieder mens is uniek. Om daar zo goed mogelijk invulling aan te kunnen geven heeft de Nederlandse Zorgautoriteit vastgesteld dat bij bepaalde behandelingen materiaal- en techniekkosten additioneel in rekening moeten worden gebracht. Hierdoor krijgt u als patiënt meer keuzemogelijkheden om die behandeling in te vullen.

 

Om u vooraf inzicht te geven in die mogelijkheden en de daarbij behorende prijsindicatie, hebben wij het volgende overzicht samengesteld. Om het overzichtelijk te houden hebben we de meest voorkomende behandelingen opgenomen. Indien er sprake is van een tandheelkundige behandeling waarbij materiaal en/of techniekkosten in rekening worden gebracht en u heeft samen met uw behandelaar bepaald hoe deze wordt ingevuld, dan krijgt u hiervoor een individuele prijsopgave of kunt u hierom vragen. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Klik op onderstaand PDF icoon om het overzicht van de materiaal- en techniekkosten te openen.

Indien er een behandeling wordt voorgesteld die meer dan €250,00 kost, ontvangt u van ons een begroting. U kunt deze dan rustig bestuderen. Voor vragen over de behandeling kunt u bij ons terecht. Voor vragen over vergoedingen moet u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. De exacte vergoedingen of het maximaal te besteden bedrag is en blijft uw eigen verantwoording. U dient daarom zelf contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. Wij leveren de zorg, de verzekering regelt de financiën.

bottom of page