top of page
30595130_1909843215694032_4312394447926067200_o_edited.jpg

De praktijk

Tandartsenpraktijk ConfiDental Asten opende in juni 2010 haar deuren.

De praktijk is modern ingericht en heeft een warme uitstraling. Wij hebben er alles aan gedaan en zullen er alles aan blijven doen om u als patiënt op uw gemak te stellen. Wij realiseren ons dat niemand voor zijn of haar plezier naar de tandarts gaat, maar wij proberen het tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Ook zijn wij goed ingespeeld op mindervalide patiënten en kinderen.

Niet alleen zal de praktijk blijven groeien, maar ook haar personeel. Het team van ConfiDental Asten zal voortdurend bij- en nageschoold worden zodat u behandeld wordt volgens moderne methodes en de laatste technieken. De praktijk zal in onze ogen succesvol zijn wanneer u, als patiënt, gerust bij ons binnenkomt en tevreden naar buiten gaat.

 

In de praktijk worden de volgende talen gesproken:

Nederlands, Engels, Duits, Frans, Marokkaans Arabisch, Marokkaans Berbers en Perzisch.

De praktijk is gelegen aan een parkeerplaats waar voldoende parkeerplaatsen zijn, waaronder een invalidenparkeerplaats. De praktijk is toegankelijk via een trappenhuis of met de lift. 

 

Alle informatie over uw gebit en uw historie worden opgeslagen in onze computer. Dit systeem is uiteraard goed beveiligd. Deze gegevens worden minstens 20 jaar bewaard.

Op deze website vindt u onder meer verdere informatie over het team van ConfiDental Asten, openingstijden en contactinformatie.

Graag verwelkomen we u in onze praktijk.

bottom of page