1/1

Team

Een team waarbij werken in een zo ontspannen mogelijke omgeving, persoonlijk contact en het streven naar gebruik van de modernste technieken hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook ruim de tijd genomen voor iedere patiënt om zo de zorg te kunnen verlenen die hij/zij naar ons idee nodig heeft. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Op dit moment werken we met 4 tandartsen, zij worden ondersteund door 2 mondhygiënisten, 4 preventie-assistentes en 3 tandartsassistentes. Hierbij komen nog 3 baliemedewerksters die u altijd te woord kunnen staan en 2 administratief medewerksters. Voor al uw prothese-werk kunt u terecht bij onze klinisch tandtechnicus.

 

Ook leiden wij ieder jaar stagiaires op van de opleiding Tandartsassistent van het Summa College Zorg te Eindhoven. In hun stageperiode leren zij de gang van zaken binnen onze tandartspraktijk. Zij zijn bevoegd om de tandarts te assisteren bij behandelingen wanneer ze bekwaam zijn. Onze stagiaires dragen ten alle tijden beroepskleding van het Summa College en een naambadge waaraan u kunt herkennen dat het een stagiaire is.

 

Hieronder ziet u onze teamleden.

Oprichter ConfiDental Asten

Adem Özdemir
 

01-07-1979       ~       20-10-2016

 


 

Sjef Cornelissen, tandarts

BIG-registratie nummer: 390 205 04 702

Sjef viert dit jaar zijn 50-jarig jubileum als tandarts. Na het verkopen van zijn eigen tandartspraktijk wilde hij toch graag de tandheelkunde blijven beoefenen. Daarom werkt hij iedere dinsdag en woensdag met plezier bij ons. Sjef heeft erg veel passie voor zijn vak.

Mohamed Zardah, tandarts

BIG-registratie nummer: 599 211 10 902

Zardah is in 2016 afgestudeerd aan de universiteit in Leuven. Hij is een rustige tandarts die graag de tijd voor u neemt. U kunt bij hem terecht voor zowel algemene tandheelkunde, Cerec kronen en endodontische behandelingen, maar ook voor implantaat-behandelingen.

Sophie Askar - Beumers, tandarts

BIG-registratie nummer: 199 200 53 902

In 2015 is Sophie afgestudeerd aan de universiteit in Nijmegen.

Sophie is een rustige tandarts die haar uiterste best doet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Mohammed Askar, tandarts

BIG-registratie nummer: 999 217 87 102

Askar is in 2016 afgestudeerd aan de universiteit in Nijmegen. Askar neemt graag de tijd voor iedere patiënt. U kunt bij hem terecht voor zowel algemene tandheelkunde, endodontische behandelingen, chirurgische behandelingen, Cerec kronen maar ook voor implantaat-behandelingen.

Bart Hermans, klinisch tandtechnicus

Al meer dan 35 jaar is Bart Hermans werkzaam als klinisch tandtechnicus waarvan 5 jaar binnen onze praktijk. Hij is gespecialiseerd in:

- protheses (ook op implantaten)

- bleeklepels

- frameprotheses.

Ook voor reparaties kunt u bij hem terecht.

Maaike Kropman, mondhygiëniste

Maaike is specialist op het gebied van tandvleesaandoeningen. Ze heeft meer dan 21 jaar ervaring op dit gebied. U kunt bij haar terecht voor aandoeningen aan het tandvlees zoals parodontitis. Naast haar werk neemt ze deel aan cursussen om zich zoveel mogelijk in haar vak te verdiepen.

Arlinda Bajrami, mondhygiëniste

Arlinda zal vanaf 1 oktober 2020 werkzaam zijn in onze praktijk. Ze is in 2013 afgestudeerd als mondhygiëniste. U kunt bij haar terecht voor aandoeningen aan het tandvlees zoals parodontitis. 

Rachel Hoefnagels, preventie - assistente

Rachel werkt als preventieassistente in onze praktijk. Ze heeft in 2015 de opleiding anesthesie gevolgd en is bevoegd te verdoven. In 2016 heeft ze haar preventie-cursus behaald. Als tandarts-assistente heeft ze al heel wat jaren ervaring. Rachel heeft veel plezier in het vak. Voor advies wat betreft mondhygiëne kunt u bij haar terecht.

Bente Respen, preventie - assistente

Bente is na haar stage hier komen werken. Ze heeft veel plezier in haar werk en dat straalt ze uit. Ze is sinds kort werkzaam als preventie-assistente. Voor adviezen wat betreft mondhygiëne kunt u bij haar terecht. Ook assisteert ze de tandartsen bij hun werkzaamheden en probeert ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt in de tandartsstoel. Ook assisteert ze bij implantologische behandelingen.

Annemarie van den Hout, preventie - assistente

Annemarie werkt sinds 2017 in onze praktijk. Ze heeft haar opleiding tot preventie - assistente afgerond en staat graag voor u klaar. Annemarie probeert het de patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt bij haar terecht voor alle adviezen wat betreft uw mondhygiëne. Ook assisteert zij bij implantologische behandelingen.

Chantal Claessens, preventie - assistente

Chantal is na haar stage, hier in de praktijk komen werken. Zij heeft een jaar na haar afstuderen de cursus preventie - assistente gevolgd en ook de opleiding anesthesie gevolgd en is bevoegd te verdoven. Chantal werkt nog maar een dag per week als assistente. De andere dagen werkt ze als praktijkmanager binnen onze praktijk.

Annie Mutsers - Martens, tandarts - assistente

Annie is al jarenlang een vast gezicht in de praktijk. Ze werkt als tandarts assistente en heeft al jaren ervaring. Annie probeert het u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken, zodat iedereen met een lach de praktijk kan verlaten.

Dagmar Paans, tandarts - assistente

Dagmar heeft al wat jaren ervaring als zowel tandarts - assistente, als balie-medewerkster. U zult haar voornamelijk zien als balie-medewerkster maar ze kan altijd bijspringen bij het assisteren van de tandartsen, wat ze ook met veel plezier doet.

Zohra Mehraban, tandarts - assistente

Zohra is sinds kort werkzaam in onze praktijk. Ze is net afgestudeerd en heeft veel zin om aan de slag te gaan als tandarts - assistente. Zohra wil ervoor zorgen dat u zich prettig voelt in de stoel. 

Antoinette Swinkels, balie-medewerkster

Antoinette is werkzaam als balie medewerkster binnen onze praktijk. Ze heeft al heel wat jaren ervaring in administratieve werkzaamheden. Ze probeert u als patiënt zo eerlijk en correct mogelijk te helpen.

Martine van Bussel, balie-medewerkster

Martine is de stralende lach die u verwelkomt wanneer u de praktijk binnen komt. Met haar jarenlange werkervaring zal ze er altijd voor proberen te zorgen, u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dagmar Paans, balie-medewerkster

Dagmar heeft al wat jaren ervaring als zowel tandarts - assistente, als balie-medewerkster. U zult haar voornamelijk zien als balie-medewerkster maar ze kan altijd bijspringen bij het assisteren van de tandartsen, wat ze ook met veel plezier doet. Ze zal er naar streven u een zo prettig mogelijk bezoek aan de tandarts te laten ervaren.

Carolien van Nieuwenhoven, administratief medewerkster

Carolien heeft 30 jaar ervaring als assistente, maar houdt zich sinds kort voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden. Bij vragen over facturen en kosten moet u bij haar zijn. Ook springt ze indien nodig bij in de behandelkamer. 

Chantal Claessens, praktijkmanager

Chantal is na haar stage, hier in de praktijk komen werken. Ze werkt nog maar een dag per week als assistente. De andere dagen werkt ze als praktijkmanager binnen onze praktijk. Zij verzorgt de organisatorische ondersteuning en personeelszaken binnen de praktijk.

Habibe Özdemir - Sak, directrice

Habibe Özdemir is al vanaf het begin werkzaam in de praktijk. Zij hield zich voornamelijk bezig met alle personeelszaken van ConfiDental. Dit heeft ze jaren met veel passie gedaan. Na het overlijden van haar man Adem, heeft zij het stokje overgenomen. Zij wil zijn droom voortzetten.

Ons adres

Openingstijden

Prins Bernhardstraat 67

5721 GB Asten

Tel. +31 0 493 - 670002

 

LET OP:

op het nummer +31 (0) 493 – 692776

zijn we niet meer bereikbaar!

info@confidentalasten.nl

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.30 - 17.15 uur

08.30 - 17.15 uur

08.30 - 17.15 uur

08.30 - 17.15 uur

08.30 - 17.15 uur *Telefonisch bereikbaar tot 12.00 uur

Gesloten

Gesloten

© 2010 - 2019 ConfiDental Asten, kvk nummer: 52762866                                                                                                                              Kwaliteitsjaarverslagen: