1/1

Team

Een team waarbij werken in een zo ontspannen mogelijke omgeving, persoonlijk contact en het streven naar gebruik van de modernste technieken hoog in het vaandel staan. Er wordt dan ook ruim de tijd genomen voor iedere patiënt om zo de zorg te kunnen verlenen die hij/zij naar ons idee nodig heeft. Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Er werken op dit moment tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes en tandartsassistentes. Hierbij komen nog baliemedewerksters die u altijd te woord kunnen staan en een administratief medewerker. Voor al uw prothese-werk kunt u terecht bij onze klinisch tandtechnicus.

 

Ook leiden wij ieder jaar stagiaires op van de opleiding Tandartsassistent van het Summa College Zorg te Eindhoven en Gilde Opleidingen te Venlo. In hun stageperiode leren zij de gang van zaken binnen onze tandartsenpraktijk. Onze stagiaires dragen ten alle tijden beroepskleding van het Summa College/Gilde Opleidingen en een naambadge waaraan u kunt herkennen dat het een stagiaire is.

 

Hieronder ziet u onze teamleden.

Oprichter ConfiDental Asten

Adem Özdemir
 

01-07-1979       ~       20-10-2016

 


 

Sjef Cornelissen, tandarts

BIG-registratie nummer: 390 205 04 702

Sjef is al ruim 50 jaar tandarts. Na het verkopen van zijn eigen tandartspraktijk wilde hij toch graag de tandheelkunde blijven beoefenen. Daarom werkt hij iedere woensdag en donderdag met plezier bij ons. Sjef heeft erg veel passie voor zijn vak en wij zijn erg blij met hem in ons team!

Sophie Askar - Beumers, tandarts

BIG-registratie nummer: 199 200 53 902

In 2015 is Sophie afgestudeerd aan de universiteit in Nijmegen. Sophie is een rustige tandarts die haar uiterste best doet om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt bij haar terecht voor algemene tandheelkunde en esthetische tandheelkunde. Sophie is werkzaam op de maandag en donderdag.

Mohamed Zardah, tandarts

BIG-registratie nummer: 599 211 10 902

Zardah is in 2016 afgestudeerd aan de universiteit in Leuven. Hij is een rustige tandarts die graag de tijd voor u neemt. U kunt bij hem terecht voor zowel algemene tandheelkunde, Cerec kronen en endodontische behandelingen, maar ook voor implantaat-behandelingen. Zardah is werkzaam op de maandag, woensdag en vrijdag.

Mohammed Askar, tandarts

BIG-registratie nummer: 999 217 87 102

Askar is in 2016 afgestudeerd aan de universiteit in Nijmegen. Askar neemt graag de tijd voor iedere patiënt. U kunt bij hem terecht voor zowel algemene tandheelkunde, endodontische behandelingen, chirurgische behandelingen, Cerec kronen maar ook voor implantaat-behandelingen. Askar is werkzaam op de maandag, dinsdag en vrijdag.

image2017.png

Scarlette Yap, tandarts

BIG-registratie nummer: 199 270 70 202

In 2020 is Scarlette afgestudeerd aan de universiteit in Amsterdam. Bij haar kunt u terecht voor algemene tandheelkunde en haar passie ligt bij de esthetische tandheelkunde. Iedere dinsdag en woensdag staat ze klaar om u van dienst te zijn. 

Bart, klinisch tandtechnicus

Al meer dan 35 jaar is Bart Hermans werkzaam als klinisch tandtechnicus waarvan 5 jaar binnen onze praktijk. Hij is gespecialiseerd in:

- protheses (ook op implantaten)

- bleeklepels

- frameprotheses.

Ook voor reparaties kunt u bij hem terecht.

Maaike, mondhygiëniste

Maaike is specialist op het gebied van tandvleesaandoeningen en mondhygiëne. Ze heeft meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied. U kunt bij haar terecht voor aandoeningen aan het tandvlees zoals parodontitis. Naast haar werk neemt ze deel aan cursussen om zich zoveel mogelijk in haar vak te verdiepen. Maaike is werkzaam op dinsdag en donderdag.

Annie, tandarts - assistente

Annie is al jarenlang een vast gezicht in de praktijk. Ze werkt als tandarts - assistente en heeft al jaren ervaring. Annie probeert het u als patiënt zo comfortabel mogelijk te maken, zodat iedereen met een lach de praktijk kan verlaten.

image2017.png

Arlinda, mondhygiëniste

Arlinda is in 2013 afgestudeerd als mondhygiëniste. Ze staat voor u klaar bij aandoeningen aan het tandvlees zoals gingivitis en parodontitis en weet alles op het gebied van mondhygiëne. Ook neemt ze deel aan cursussen om haar kennis te verbreden. Arlinda is werkzaam op donderdag.

_Y2I8861.jpg

Annemarie, preventie - assistente

Annemarie werkt sinds 2017 in onze praktijk. Ze heeft haar opleiding tot preventie - assistente afgerond en staat graag voor u klaar. Annemarie probeert het de patiënt zo comfortabel mogelijk te maken. U kunt bij haar terecht voor alle adviezen wat betreft uw mondhygiëne. Ook assisteert zij bij implantologische behandelingen.

image2017.png

Gina, tandarts - assistente

Gina is vanaf september 2021 werkzaam in onze praktijk als tandarts - assistente. Gina heeft veel plezier in haar werk en wil ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en met een goed gevoel de praktijk kan verlaten. Ook assisteert ze bij chirurgische en implantologische behandelingen.

image2017.png

Amra, tandarts - assistente

Amra is begonnen als stagiaire en sinds oktober bij ons in dienst gekomen als tandarts - assistente. Amra zal ervoor proberen te zorgen dat u zich op uw gemak voelt en met een goed gevoel de deur uit loopt. 

Dagmar, baliemedewerkster

Dagmar heeft al wat jaren ervaring als zowel tandarts - assistente, als baliemedewerkster. U zult haar voornamelijk zien als baliemedewerkster maar ze kan altijd bijspringen bij het assisteren van de tandartsen, wat ze ook met veel plezier doet. Ze zal er naar streven u een zo prettig mogelijk bezoek aan de tandarts te laten ervaren.

Carolien, administratief medewerkster

Carolien heeft 30 jaar ervaring als assistente, maar houdt zich voortaan voornamelijk bezig met administratieve werkzaamheden. Bij vragen over facturen en kosten moet u bij haar zijn. Ook springt ze indien nodig bij in de behandelkamer. 

Martine, baliemedewerkster

Martine is de stralende lach die u verwelkomt wanneer u de praktijk binnen komt. Met haar jarenlange werkervaring zal ze er altijd voor proberen te zorgen, u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

_Y2I8860.jpg

Chantal, praktijkmanager

Chantal werkt als praktijkmanager binnen onze praktijk. Zij verzorgt de organisatorische en technische ondersteuning binnen de praktijk. Ook kan ze bijspringen als assistente en baliemedewerkster door haar achtergrond in de tandheelkunde.

_Y2I8872.jpg

Habibe Özdemir - Sak, directrice

Habibe Özdemir is al vanaf het begin werkzaam in de praktijk. Zij hield zich voornamelijk bezig met alle personeelszaken van ConfiDental. Dit heeft ze jaren met veel passie gedaan. Na het overlijden van haar man Adem, heeft zij het stokje overgenomen. Zij wil zijn droom voortzetten.