top of page
30595130_1909843215694032_4312394447926067200_o_edited.jpg

Missie

Bij ConfiDental Asten hechten wij waarde aan een goede vertrouwensrelatie met alle patiënten. Wij hebben een respectvolle omgang met onze patiënten en met elkaar.

 

Door onze grote tandartsenpraktijk kan het zijn dat u niet iedere keer dezelfde tandarts ziet bij uw bezoek. Echter streven we wel naar een vaste tandarts die u tijdens uw halfjaarlijkse controle ziet. Wilt u graag steeds dezelfde tandarts zien, geef dit door, dan zorgen wij ervoor dat dit genoteerd wordt. Wel kan het zo zijn dat u bij een pijnklacht een andere tandarts krijgt. Dit om u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij streven continu naar verbetering van onze prestaties. Dit bereiken wij onder andere door te investeren in het opleiden van onze medewerkers. Zo kunnen wij toetsbare en complete tandheelkundige zorg van goede kwaliteit leveren.

Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke taak. Vergroting van het gebitsbewustzijn staat hoog bij ons in het vaandel en daarom besteden wij veel aandacht aan voorlichting en begeleiding. Aan onze patiënten vragen wij eigen inzet, zodat wij samen met hen kunnen zorgen voor een goede mondgezondheid.

Wij willen graag onze patiënten behandelen zoals wij zelf behandeld willen worden!

 

Wij stellen uw mening erg op prijs. Heeft u suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op. Met uw suggestie kunnen wij zorg blijven dragen voor patiëntgerichte en goede kwaliteit.

bottom of page