top of page
30595130_1909843215694032_4312394447926067200_o_edited.jpg

Huisregels

Bij binnenkomst verzoeken wij u om u te melden aan de balie.

  

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van eventuele wijzigingen aan ons (bijvoorbeeld een verandering van zorgverzekeraar, adres of telefoonnummer). Tandartsenpraktijk ConfiDental Asten is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het niet of niet tijdig doorgeven van wijzigingen. 

 

Wij verzoeken u om ons bij elke behandeling te informeren over uw medische gegevens zoals medicijngebruik, hart- en vaatziekten, cholesterol, infecties, zwangerschap, etc. Dit is zowel in uw belang als het onze.

We streven ernaar iedereen op tijd te behandelen. We willen iedereen goed behandelen en dat houdt in dat een behandeling wel eens langer duurt dan verwacht. Als u heeft moeten wachten zullen we ook voor u de tijd nemen die nodig is. Als u geen tijd heeft om te wachten kunt u desgewenst een nieuwe afspraak maken.

 

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak en zonder (open) spreekuren. Dit betekent dat het overbodig is om zonder afspraak langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden. Een afspraak maken kunt u aan de balie of door telefonisch contact met ons opnemen. Het annuleren van een afspraak kunt u zowel aan de balie, telefonisch maar ook per mail doen. Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek. (Dit wordt beschouwd als het niet nakomen van uw afspraak en kan in rekening worden gebracht).

 

Waak zelf over uw eigendommen. Tandartspraktijk ConfiDental Asten is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

 

Onze regels wat betreft het niet nakomen van uw afspraak vindt u bij: Afspraak wijzigen of niet nakomen

 

Onze regels wat betreft betalingen vindt u bij: Betalingen

 

Tot slot: Om een voor beide partijen voorspelbare situatie te kunnen creëren, is het van groot belang dat u onze praktijk regelmatig bezoekt; over het algemeen adviseren wij kinderen en volwassenen om twee keer per jaar op controle te komen. In overleg met u kan dit aantal op indicatie verhoogd of verlaagd worden. 

 

Agressief gedrag, verbaal of anderszins, wordt niet getolereerd en kan uitschrijving tot gevolg hebben.

bottom of page