top of page
Tandtechnisch lab_edited.jpg

Kosten & Contracten

 

Tandartsenpraktijk ConfiDental Asten heeft contracten met verschillende zorgverzekeraars. Deze contracten zijn gericht op prothese werk, waardoor de vergoeding van P-codes gunstiger voor u kan zijn. Deze codes vallen onder de basisverzekering en worden voor een groot deel vergoed. Let op: voor de basisverzekering geldt wel het wettelijke eigen risico én de eigen bijdrage. Als u die dit jaar nog niet betaald hebt, dan zijn dat kosten die voor uw eigen rekening komen.

Voor de gewenste behandeling ontvangt u van ons een begroting. U kunt deze dan rustig bestuderen. Voor vragen over de behandeling kunt u bij ons terecht. Voor vragen over vergoedingen moet u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Zo weet u waar u aan toe bent. Helaas kunnen wij u geen informatie geven over de vergoedingen. Wij leveren de zorg, de verzekering regelt de financiën.

De exacte vergoedingen of het maximaal te besteden bedrag is en blijft uw verantwoording. U dient daarom zelf contact met uw zorgverzekeraar op te nemen. 

Als er geen contract is tussen ons en uw zorgverzekeraar, heeft dit gevolgen voor het bedrag dat voor uw eigen rekening komt. Het is aan u om bij uw verzekeraar na te gaan wat u uiteindelijk zelf moet betalen. 

Twijfelt u of we een contract hebben met uw verzekering? Informeer hiervoor altijd bij uw verzekering. Zij kunnen u precies vertellen of er een contract is, wat u vergoed krijgt en wat u zelf moet betalen aan eigen risico en/of eigen bijdrage. 

Wij hebben contracten met de volgende zorgverzekeraars:

bottom of page